Onze winkel/showroom is óók op zaterdag open van 9:30 tot 12:30, u bent van harte welkom!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Farad dakdragers en dakkoffers

Farad dakdragers, 

Dakdragerland is importeur van het merk Farad voor de Benelux.

Farad dakdragers

Het merk Farad onderscheidt zich door goede kwaliteit, ruim assortiment, precieze pasvorm en een scherpe prijsstelling van de producten.Farad heeft het grootste assortiment dakdragers die allemaal een perfecte pasvorm hebben. Standaard worden de dakdragers geleverd met stalen stangen als optie is Aluminium leverbaar of zelfs een wingbar in aluminium in 2 kleuren aluminium en zwart.

Er zijn al dakdragers vanaf € 89,-
  • De dakdrager voor geïntegreerde dakrails is van super kwaliteit en ligt mooi laag op het dak van de auto. In de aluminium versie kunt u een t-adapter schuiven om uw accessoires nog strakker op de dakdrager te monteren. Uiteraard kan er ook met de u beugel of snelkoppeling gewerkt worden.  
  • De dakdragers voor glad dak met de BS voetenset hebben een zeer goede pasvorm en zijn eenvoudig te monteren. U zet twee delen (voetset en stang ) aan elkaar en de dragers kunnen gemonteerd worden (dus niet veel zakjes met schroeven etc.). Deze sets zijn standaard in staal uitgevoerd en als optie kunt u aluminium stangen en ook de stillere wingbars  in 2 kleuren bestellen.
  • De dakdragers voor auto's met fixpoints hebben 3 delen om te monteren. De stangen, een tussenkit en de pasvorm kit. Hierdoor ontstaat een perfecte pasvorm op uw auto met vaste bevestigingspunten. ( klepjes oid op het dak)
  • De nieuwste lijn dakdragers van Farad zijn de compact bars. Deze stangen zijn afgerond aan de buitenkant hierdoor steken de stangen niet buiten de voet uit. De compactbars zijn nog aerodynamischer en dus stiller.  
  • Ook de dakdrager voor de open dakrail heeft een strakke pasvorm en geeft direct het vertrouwen dat u veilig op pad kunt. Ook deze set is leverbaar in staal en aluminium.
Kortom de farad dakdragers zijn zo samen te stellen dat er altijd een mooie en goed passende set is. Uiteraard zijn de dakdragers Tüv gekeurd en hebben de City Crash test glansrijk doorstaan.

 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies