Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Skidragers
Skidragers
Skidragers
Skidragers

Skidragers

Dakdragerland heeft een zeer ruim assortiment skidragers van hoge kwaliteit. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Skidragers kunnen op dakdragers worden bevestigd, maar we hebben ook magnetische skidragers, die rechtstreeks op het autodak geplaatst worden.


1 paar ski's
2 paar ski's
4 paar ski's
6 paar ski's
Magnetisch
Weergave:


Bezig met laden...

Skidragers van Thule, Hakr, Menabo, M-plus, Mont Blanc en meer!

Wij voeren merken als Hakr, M-Plus, Menabo, Thule, Mont Blanc. Al deze skidragers voldoen aan de strenge Tüv Norm en hebben de citycrash test doorstaan. Hierdoor bent u verzekerd van veilig vervoer van uw ski's.
De verschillen in de skidragers zitten met name in luxe en gebruikersgemak.De dragers van Hakr en M-plus bieden een goede prijs kwaliteit prestatie waarbij de Hakr skidragers een iets betere klemming van de ski's hebben en eenvoudiger vast te zetten zijn op de dakdragers.De skidragers van Thule en Mont Blanc bieden wat meer bedieningsgemak, luxere afwerking en lager geluidsniveau; aan u de keuze!

U kunt de diverse skidragers vaak naast uw bagagebox bevestigen op de dakdrager. Hierdoor kunt u volstaan met een wat kortere box voor alleen bagage. De ski's of snowboards kunnen dan naast de bagagebox gemonteerd worden.

Skidragers van topkwaliteit

De skidragers die wij aanbieden zijn van goed kwaliteit en klemmen de ski's goed vast. Ook voor het vervoeren van ski's tijdens de vakantie, bijvoorbeeld als u moet rijden naar de skilift,  is de skidrager een optimale accessoire. U kunt de ski's dan op de auto vervoeren, waardoor de auto schoon en droog blijft.

Welke skidrager u ook kiest, Dakdragerland.nl zorgt voor een snelle levering!
 


Laatst bekeken producten