Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen open van 9:30 tot 12:30!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Hondenrekken
Hondenrekken
Hondenrekken
Hondenrekken

Hondenrekken of bagagerekken

De hondenrekken van Dakdragerland.nl zijn op maat gemaakt voor bijna elke auto! Met deze speciale hondenrekken bent u er verzekerd van dat u uw hond veilig mee kunt nemen. Als er een noodstop nodig is, dan blijft de hond veilig achterin de auto. De hondenrekken zijn niet alleen geschikt voor het vervoeren van honden. Ook het vervoeren van bagage is veel veiliger met een hondenrek (ook wel scheidingswand genoemd). De bagage die boven de achterbank uitkomt blijft veilig achterin bij een noodstop. Een hondenrek of scheidingswand biedt altijd veel voordelen en is een meerwaarde voor uw auto!

Makkelijke montage en wagenspecifieke pasvorm van hondenrekken

Deze hondenrekken zijn voor iedere auto specifiek ontworpen waardoor ze zeer veillig zijn en heel goed passen in de auto. U kunt deze hondenrekken monteren zonder te boren en andere zaken aan auto te wijzingen. 


Alfa Romeo
Audi
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Cupra
Dacia
Daihatsu
Dodge
DR
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Infiniti
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Maserati
Mazda
Mercedes
Mercedes Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
SEAT
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen

Scheidingsrek of divider voor het splitsen van de kofferbak

Bij het hondenrek dat boven de achterbank gemonteerd wordt, bestaat er ook een mogelijkheid om in veel auto's een scheidingswand te plaatsen. Deze scheidingswand wordt aan het hondenrek vast gemaakt en verdeelt de koffer bak in twee gedeelten. Hierdoor kan de hond gescheiden zitten van de bagage, waardoor er meer mee kan en de reis voor uw hond veiliger is. Natuurlijk ook erg handig als er 2 honden mee gaan.


Laatst bekeken producten