WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home /
Wie zijn wij
 
Perfect Fit Automotive is begonnen als een kleine webshop in trekhaken en dakdragers. Nu hebben wij meerdere producten zoals trekhaken, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers, trekhaakbagageboxen en accessoires hiervoor. Van veel merken zijn wij importeur. Hierdoor kunnen we u hoogwaardige service en kwaliteit bieden en uiteraard een scherpe prijs. Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en hebben duizenden dakdragers, dakkoffers, sneeuwketitingen etc naar tevredenheid geleverd. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 073-6909798, wij staan u dan graag persoonlijk te woord.
 
Wij voeren een brede lijn producten die de komende jaren steeds verder zal groeien. Steeds zal daarbij de drijvende gedachten zijn om u als klant voordeel en kwaliteit te bieden.

Vanwege de enorme groei zijn wij per december 2018 naar Kasteleinenkampweg 10 te 's-Hertogenbosch verhuisd naar een moderne bedrijfsruimte met een ruim magazijn om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hier hebben we ook een showroom waar u de diverse producten kunt bekijken.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
BELANGRIJK NIEUWS

Door omstandigheden is onze showroom/winkel
22-09-2022 & 23-09-2022 gesloten.

Daarnaast worden de online geplaatste bestellingen
op maandag 26-09-2022 weer worden verzonden.