Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home /
Wie zijn wij
 
Perfect Fit Automotive is begonnen als een kleine webshop in trekhaken en dakdragers. Nu hebben wij meerdere producten zoals trekhaken, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers, trekhaakbagageboxen en accessoires hiervoor. Van veel merken zijn wij importeur. Hierdoor kunnen we je hoogwaardige service en kwaliteit bieden en uiteraard een scherpe prijs. Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en hebben duizenden dakdragers, dakkoffers, sneeuwketitingen etc naar tevredenheid geleverd. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 073-6909798, wij staan je dan graag persoonlijk te woord.
 
Wij voeren een brede lijn producten die de komende jaren steeds verder zal groeien. Steeds zal daarbij de drijvende gedachten zijn om je als klant voordeel en kwaliteit te bieden.

Vanwege de enorme groei zijn wij per december 2018 naar Kasteleinenkampweg 10 te 's-Hertogenbosch verhuisd naar een moderne bedrijfsruimte met een ruim magazijn om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Hier hebben we ook een showroom waar je de diverse producten kunt bekijken en uiteraad kunt kopen (meestal ook direct meenemen).