Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Fietsendragers
Fietsendragers
Fietsendragers
Fietsendragers

Fietsendragers

Hier vindt u de fietsendragers die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Wij streven ernaar om een zo groot mogelijk aanbod te hebben en we zullen dan ook regelmatig producten toevoegen.

Wij hebben fietsendragers voor dakmontage, voor trekhaakmontage en voor achterklepmontage. Het is belangrijk om hierin te bedenken hoe u het geheel gaat gebruiken. Fietst u regelmatig of wilt u elektrische fietsen vervoeren, dan is een trekhaakmontage fietsendrager handig. Gaat u op vakantie en is de trekhaak bezet, dan is de fietsendrager op het dak een goede oplossing. Vervoer geen te zware of elektrische fietsen op het dak! Een fietsendrager op de achterklep is ook handig in gebruik, maar check altijd de toepassingslijst of de drager ook echt op uw auto past.

Kwaliteit van fietsendragers

Alle fietsendragers zijn voorzien van Europese typegoedkeuringen. Hierdoor kunt u zeker zijn van de kwaliteit op het moment dat u gaat genieten van een dag weg met de fietsen of de fietsen mee op vakantie neemt.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar: klantenservice@perfectfitautomotive.nl


Achterklep fietsendrager op automerk
Fietsendrager accessoires
Fietsendrager dakmontage
Fietsendrager trekhaakmontage
Fietsendragers Achterklepmontage

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een fietsendrager:

  • Heel belangrijk is het draagvermogen van de fietsendrager. Gebruikt u deze voor gewone fietsen of juist voor de zwaardere elektrische fietsen/  E-Bikes. Let er op dat het gewicht van de fietsen toegestaan is op de fietsendrager. Let daarbij óók op de kogeldruk van uw trekhaak/ auto.
  • Wilt u toegang houden tot de bagageruimte, kies dan voor een kantelbare fietsendrager op de trekhaak of voor een fietsendrager op het dak.
  • Een heel aantal fietsendragers is inklapbaar (of alleen de beugel waar de framebevestigingen aan vast zitten). Het opbergen in berging, garage of schuur neemt dan minder ruimte in dan een niet inklapbare, die we ook in het assortiment hebben.
  • Staat de beugel tbv de framehouder tussen de fietsen in, dan is het plaatsen en eraf halen van de fietsen lastiger dan wanneer deze achter de 2 fietsen staat.
  • Zijn er deugdelijke en goed verstelbare wielhouders met handige straps aanwezig of werkt het met simpele spanbandjes.
  • Hoe is de bevestiging aan de trekhaak: er zijn fietsendragers die d.m.v. een hendel bevestigd worden, maar ook die een systeem hebben waar je een bout moet vastdraaien met een steeksleutel of een vergrendeling met een borgpen.
  • Let op het type trekhaak; op een RMC haak (type 1 en 2) die steeds meer elektrische/ hybride auto's hebben, passen niet alle fietsendragers. Dit staat bij de fietsendrager vermeld
 

Waarom kopen bij dakdragerland?

✓ Dakdrager specialist
✓ Snelle levering
✓ Telefonisch en per e-mail bereikbaar
✓ Binnen 14 dagen niet goed, geld terug
✓ Geld retour binnen 10 werkdagen


Laatst bekeken producten