Onze winkel/showroom is óók op zaterdag open van 9:30 tot 12:30, u bent van harte welkom!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home /

Car-bags


Iedereen kent het probleem we gaan op vakantie en de auto moet in geladen worden met alle vakantiespullen. Een wirwar van Koffers, Sporttassen, plastic tasjes rugzakje en losse spullen! Een hele klus om de kofferbakk en eventuele dakkoffer precies vol te laden. om nog maar niet te spreken van de tassen etc die nog nakomen als de auto eigenlijk vol zit! na de vakantie terug komen en beseffen dat de helft van de kleding etc ongebruikt is gebleven.

De tassenset van Carbags helpt op een aantal manieren. De Set voult de kofferruimte zo optimaal mogelijk met de exact op maat tassen. Daarnaast weet iedereen wat zijn of haar beschikbare ruimte in het geheel is. voor een ieder een specifieke tas / trolley Hoe makkelijk is dat! Een groot voordeel is dat iedereen de Carbags tas zo optimaal mogelijk gaan inpakken en goed nadenkt over wat mee te nemen! 2 x effectief dus!


Wij voeren de gehele Carbags lijn dus voor de meeste auto's hebben we een oplossing. De CarBags dakkoffer tassenset zorgt er voor dat een dakkoffer van ca 190 lengte perfect gevuld wordt en de nosebag sluit mooi aan bij de afloppende voorkant van de dakkoffer. Kijk ook eens naar de Bootbag, Dakdragertas, skitas en meer. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies