ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Automatten / Hyundai / i20
i20
i20 Hyundai
Filter
Toepassen
i20

Koop automatten bij de specialist van Nederland voor uw Hyundai i20

Automatten voor uw Hyundai i20 bieden bescherming aan het ondertapijt en zijn bovendien eenvoudig schoon te maken. Het is natuurlijk jammer als het vaste tapijt van uw auto slijt en vies wordt, schoonmaken of vervangen is dan een hele klus. Hiervoor hebben wij een assortiment automatten om dit te verhelpen. De automatten op maat voor uw Hyundai i20 zijn eenvoudig uit te nemen en te reinigen en beschermen tegen slijtplekken van het vaste tapijt. De meeste automatten die wij leveren zijn voorzien van bevestigings punten die origineel aanwezig zijn in uw Hyundai i20 en hebben een perfecte pasvorm zodat de matten niet hinderlijk gaan bewegen.


Weergave:
 

Waarvoor zijn de automatten voor uw Hyundai i20 geschikt?

Deze matten zijn specifiek op maat voor uwHyundai i20. Doordat deze specifiek voor uw Hyundai i20 zijn hebben deze de perfecte pasvorm! Ideaal om uw interieur een frisse look te geven en ook nog eens de originele bekleding van uw Hyundai i20 te beschermen tegen vocht en vuil. U kunt de automatten eenvoudig uit uw auto halen. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk en snel schoonmaken. U heeft keuze uit rubber en gestoffeerde automatten. De rubber matten zijn vooral geschikt in de winter/herfst maanden waarin het erg vochtig kan zijn! De gestoffeerde matten hebben een extra hakversteviging op de bestuurdersplaats.

Wat kun je verwachten van bestellen op Dakdragerland.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Laatst bekeken producten

Fijn dat je op de website van Dakdragerland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies