Onze winkel/showroom is óók op zaterdag open van 9:30 tot 12:30, u bent van harte welkom!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home /

Towbox: De trekhaakbagagebox


Ideaal als ruimte nodig heeft en geen box op het dak wilt. TOWBOX is een van hoogwaardige kwaliteit vervaardigde bagagebox voor op uw trekhaak. 
Ook ideaal voor de populaire zeer compacte auto's van dit moment. 

De Towbox trekhaakbagagebox is standaard voorzien van een wielsysteem waardoor de box makkelijk vanuit de stalling naar de auto gereden kan worden en de wiele dragen bij aan de eenvoudige fixatie op de trekhaak. De Towbox is verschuifbaar en kantelbaar zodat de bagageruimte goed toegangkelijk blijft voor de andere bagage. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zorgen dat de Towbox voor vele jaren plezier garant staat. Standaard wordt de towbox geleverd met een 7 en 13 polige stekker aansluiting. De Towbox heeft uiteraard sloten voor de trekhaakkoppeling en de box zelf.

Er zijn 2 modellen op dit moment leverbaar de Towbox V1 ca 340 liter met de opening aan de bovenkan. De Towbox V2 ca 390 liter met de openingen aan de zijkant. Eind juli 2019 komt het 3 model uit de Towbox V3 deze ruime 400 liter box heeft een nog moderner uiterlijk en wordt leverbaar in een 5 tal kleuren. Deze Towbox V3 belaad u ook via de bovenkant.

Diverse Towbox opties

Er zijn diverse optie's leverbaar: een ski houder boven op de V1, een hondenframe binnen de box, Houten vloer en een ventilatie schuif. Hierdoor is de Towbox aan te passen aan uw wensen.

Standaard hebben wij ca 25 boxen in voorraad van de diverse modellen. kom gerust eens langs in onze showroom om uw keuze te maken!

Kies HIER uw trekhaakbagagebox

 

We sommen graag even op wat de voor delen zijn van de TOWBOX bagagebox.
 


Simpel
De TowBox kan door iedereen, met een simpele handeling aan de auto worden bevestigd. (5 sec). De koffer wordt met een snelkoppeling zonder gereedschap aan de trekhaak gekoppeld. Uiteraard met slot uitgevoerd.

Universeel
Er is geen voorinstallatie nodig. Het systeem werkt op iedere auto met trekhaak.

Schoon
In de TowBox kunnen natte of vieze spullen vervoerd worden zodat deze niet in de auto hoeven. Dit houdt uw auto schoon!
 

Investering
De TowBox is een investering. Door de brandstofbesparing ten opzicht van een dakkoffer is deze na ongeveer 20.000 km terugverdiend.

Handig
Doordat de TowBox op uitklapbare wielen wordt geleverd, kan deze op elke plek worden ingepakt, voordat deze aan de auto wordt bevestigd. Men hoeft dus nooit boven zijn of haar hoofd te reiken om bagage in of uit te pakken.

Aerodynamisch
De TowBox is meer aerodynamisch verantwoord dan een dakkoffer. Met de TowBox in plaats van de dakkoffer bespaart u minimaal 13% brandstof!

Veilig
Het complete systeem en de koffer kunnen afzonderlijk op slot, u hoeft zich geen enkele zorgen te maken over diefstal van het product of uw spullen.

Multifunctioneel
De Box kan door middel van een kliksysteem van het frame gehaald worden. Hiervoor in de plaats kan ook een TOWBOX FIETS, een TWOBOX DOG en een TOWBOX CARGO geplaatst worden.

Kortom een towbox is zeer eenvoudig in gebruik en leverd u extra ruimte op. U kunt een towbox kopen bij Dakdragerland.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies