Onze winkel/showroom is óók op zaterdag open van 9:30 tot 12:30, u bent van harte welkom!
ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home /

Modula dakkoffers sneeuwkettingen en dakdragers

Dakdragerland is distributeur van het merk Modula. Dit Italiaanse merk produceert dakkoffers, sneeuwkettingen en dakdragers van zeer hoogwaardig niveau en een bovengemiddeld mooi design. 

Modula dakkoffers:

Van modula voeren wij de dakkoffers Ciao en Evo. De ciao dakkoffers zijn voordelige dakkoffers met een laadvermogen van 75 kilo in hoogglans zwart of mat grijs zonder meerprijs. Voorzien van de klassieke U-beugels voor bevestiging aan de dakdrager.
De Evo serie is een stuk luxer heeft standaard Duo opening, een snelmontage systeem voor montage aan de dakdrager en uiteraard ook 75 kg laadvermogen

Modula Dakdragers:

De Modula dakdragers zijn er voor de open rails en gesloten / geintegreerde dakrails. Het voordeel van de modula dakdrager is dat deze relatief universeel zijn. het design is een sterk punt mooi afgerond dus geen uitstekende stangen.

Modula sneeuwketttingen:

De Modula Polaire sneeuwkettingen zijn geschikt voor nagenoeg alle personen wagens en ook zeer geschikt voor auto's waar geen conventionele sneeuwkettingen op mogen. Omleggen is een werkje van niets in ca 4 minuten omgelegd en geen vieze handen. Optimaal dus voor een ieder.


De Recargo trekhaakbagagebox is een ruime box die samen met het Recargo frame een gecombineerde mogelijkheid van of ruimte voor bagage bied of een fietsendrager ( indien de optionele uitbreiding fietsendrager gekozen wordt ) Uiteraard kantelbaar en eenvoudig te monteren.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies