ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Kofferbaktassen / Toyota
Toyota
Toyota Kofferbaktassen
Toyota

Toyota Kofferbaktassensets voor een scherpe prijs

Het passen en meten met inladen voordat u op vakantie gaat is met de kofferbaktassen specifiek voor uw Toyota niet meer nodig. Inpakken en inladen voor vakantie, wintersport of zakenreis wordt eenvoudig gemaakt voor u. Deze tassen sets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Toyota. Doordat de kofferbaktassen op maat ontwikkeld zijn maakt u dus veel optimaler gebruik van uw kofferruimte en kunt u tot wel 30% meer bagage meenemen. Meestal bestaan de sets uit 6 tassen van stevige stof. Alleskanmee.nl heeft kofferbaktassen voor de volgende modellen Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota C-Hr, Toyota Corolla, Toyota Rav4


Auris
Avensis
C-Hr
Corolla
Rav4
Yaris

Waar zijn kofferbaktassen Toyota geschikt voor

Uiterst geschikt zijn de kofferbaktassen voor het optimaal benutten van de kofferbakruimte in uw Toyota. Hiermee kunt u tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Toyota waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat kunt u helemaal overslaan. Alles wat in de tassen past past ook in uw auto!

Waarom kofferbaktassen bestellen bij Dakdragerland.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Laatst bekeken producten

Fijn dat je op de website van Dakdragerland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies