ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Home / Kofferbaktassen / Mercedes
Mercedes
Mercedes Kofferbaktassen
Mercedes

Dakdragerland de specialist voor uw Mercedes Kofferbaktassensets

Met kofferbaktassen heeft u nooit meer inpakstress! Past de bagage in uw kofferbaktassen? Dan past het ook in uw Mercedes. De tassen zijn specifiek op maat gemaakt voor de kofferbakruimte van uw Mercedes. De kofferbak is daardoor netjes en goed gevuld en u kunt tot 30% meer bagage meenemen. De meeste sets bestaan uit 3 handige trolley tassen voor de onderlaag en 3 bijpassende handtassen voor de bovenlaag. Daarnaast geven de kofferbaktassen uw kofferbak een nette en luxe uitstraling. Wij verkopen kofferbaktassen voor de volgende modellen Mercedes A klasse, Mercedes AMG-GT, Mercedes B klasse, Mercedes C klasse, Mercedes CLA, Mercedes CLS, Mercedes E klasse, Mercedes EQC, Mercedes GLA, Mercedes GLC, Mercedes GLE, Mercedes GLK, Mercedes GLS, Mercedes M klasse, Mercedes S klasse, Mercedes SLK


A klasse
AMG-GT
B klasse
C klasse
CLA
CLS
E klasse
EQA
EQB
EQC
EQE
GLA
EQS
GLC
GLE
GLK
GLB
GLS
M klasse
S klasse
SLK

Waar zijn kofferbaktassen Mercedes geschikt voor

Uiterst geschikt zijn de kofferbaktassen voor het optimaal benutten van de kofferbakruimte in uw Mercedes. Hiermee kunt u tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Mercedes waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat kunt u helemaal overslaan. Alles wat in de tassen past past ook in uw auto!

Wat zijn de voordelen van kofferbaktassen kopen bij Dakdragerland.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Laatst bekeken producten

Fijn dat je op de website van Dakdragerland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies