ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Kia
Kia Kofferbaktassen
Kia

Dakdragerland de specialist voor uw Kia Kofferbaktassensets

Het passen en meten met inladen voordat u op vakantie gaat is met de kofferbaktassen specifiek voor uw Kia niet meer nodig. Inpakken en inladen voor vakantie, wintersport of zakenreis wordt eenvoudig gemaakt voor u. Deze tassen sets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Kia. Doordat de kofferbaktassen op maat ontwikkeld zijn maakt u dus veel optimaler gebruik van uw kofferruimte en kunt u tot wel 30% meer bagage meenemen. Meestal bestaan de sets uit 6 tassen van stevige stof. Alleskanmee.nl heeft kofferbaktassen voor de volgende modellen Kia Carens, Kia Cee'D, Kia Niro, Kia Optima, Kia Sorento, Kia Sportage, Kia Stinger, Kia Stonic, Kia Venga


Carens
Cee'D
EV6
Niro
Optima
ProCeed
Sorento
Sportage
Soul
Rio
Stinger
Stonic
Venga
XCeed

Waar zijn kofferbaktassen Kia geschikt voor

Uiterst geschikt zijn de kofferbaktassen voor het optimaal benutten van de kofferbakruimte in uw Kia. Hiermee kunt u tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Kia waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat kunt u helemaal overslaan. Alles wat in de tassen past past ook in uw auto!

Waarom kofferbaktassen bestellen bij Dakdragerland.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Laatst bekeken producten

Fijn dat je op de website van Dakdragerland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies