ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
Jeep
Jeep Kofferbaktassen
Jeep

Jeep Kofferbaktassensets voor een scherpe prijs

Het passen en meten met inladen voordat u op vakantie gaat is met de kofferbaktassen specifiek voor uw Jeep niet meer nodig. Inpakken en inladen voor vakantie, wintersport of zakenreis wordt eenvoudig gemaakt voor u. Deze tassen sets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Jeep. Doordat de kofferbaktassen op maat ontwikkeld zijn maakt u dus veel optimaler gebruik van uw kofferruimte en kunt u tot wel 30% meer bagage meenemen. Meestal bestaan de sets uit 6 tassen van stevige stof. Alleskanmee.nl heeft kofferbaktassen voor de volgende modellen Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee, Jeep Renegade


Compass
Grand Cherokee
Renegade

Waar zijn kofferbaktassen Jeep geschikt voor

Uiterst geschikt zijn de kofferbaktassen voor het optimaal benutten van de kofferbakruimte in uw Jeep. Hiermee kunt u tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Jeep waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat kunt u helemaal overslaan. Alles wat in de tassen past past ook in uw auto!

Wat zijn de voordelen van kofferbaktassen kopen bij Dakdragerland.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Laatst bekeken producten

Fijn dat je op de website van Dakdragerland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies