ERVAREN & VAKKUNDIGE KLANTENSERVICE!
GROTE EIGEN VOORRAAD, SNELLE LEVERING!
AL RUIM 20 JAAR DE SPECIALIST!
X7
X7 Bmw
Filter
Toepassen
X7

Top kwaliteit Kofferbaktassensets voor uw Bmw X7 bij dakdragerland.nl

Het passen en meten met inladen voordat u op vakantie gaat is met de kofferbaktassen specifiek voor uw Bmw X7 niet meer nodig. Inpakken en inladen voor vakantie, wintersport of zakenreis wordt eenvoudig gemaakt voor u. Deze tassen sets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Bmw X7. Doordat de kofferbaktassen op maat ontwikkeld zijn maakt u dus veel optimaler gebruik van uw kofferruimte en kunt u tot wel 30% meer bagage meenemen. Meestal bestaan de sets uit 6 tassen van stevige stof. Alleskanmee.nl heeft kofferbaktassen voor de volgende modellen Bmw 1 serie, Bmw 2 serie, Bmw 3 serie, Bmw 4 serie, Bmw 5 serie, Bmw 6 serie, Bmw 7 serie, Bmw 8 serie, Bmw X1, Bmw X2, Bmw X3, Bmw X4, Bmw X5, Bmw X6, Bmw X7, Bmw Z4


Weergave:
 


Bezig met laden...
Carbags reistassenset BMW X7 (G07) SUV vanaf 2018
Carbags reistassenset BMW X7 (G07) SUV vanaf 2018
Merk: Carbags
Specifiek voor BMW X7
Efficiënt en moeiteloos bagage inpakken

€ 359,00

Bestel

Waar zijn kofferbaktassen Bmw X7 geschikt voor

Uiterst geschikt zijn de kofferbaktassen voor het optimaal benutten van de kofferbakruimte in uw Bmw X7. Hiermee kunt u tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Bmw X7 waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat kunt u helemaal overslaan. Alles wat in de tassen past past ook in uw auto!

Waarom kofferbaktassen kopen bij Dakdragerland.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Laatst bekeken producten

Fijn dat je op de website van Dakdragerland.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies